Revit API. Hur Fungerar Det?

Specialister från PMtech Sverige AB erbjuder en detaljerad guide för dig som vill arbeta med Revit API. Utöver Revit API-utvecklingen kommer vi att förse dig med all nödvändig information om de typiska uppgifterna och operationerna.

De grundläggande funktionerna

Revit API Autodesk kommer att vara användbart för programmerare som arbetar med byggnadsinformationsmodellering (BIM). Alla operationer kan implementeras direkt eller genom att få tillgång till data för vissa åtgärder. Revit API kan vara ett användbart verktyg för erfarna utvecklare. Det är ett effektivt sätt att skapa specialiserade anpassningsmetoder.

Programmeringsspråk

Revit Autodesk är baserat på en net.api så att du kan välja vilket programmeringsspråk som helst som består av C# / .NET, Python, etc. Varje språk har både fördelar och nackdelar. C# (.NET) anses vara den mest populära. Dess fördelar är följande:

 • lätt hantering;
 • enkelt gränssnitt;
 • Fördelar med Revit API;
 • Github dokumentkontroll.

Genom att beställa utvecklingstjänsten Revit API kommer du att kunna automatisera de repetitiva åtgärderna, utöka den grundläggande uppsättningen funktioner etc. NET. Revit API kan användas med vilket exempel eller kod som helst.

Utbildning och stöd. Vårt erbjudande

PMtech Sverige erbjuder Revit API-utveckling och professionell support i Estland. Expertutbildning och alla tillhörande tjänster uppfyller internationella krav och standarder. Du kan beställa en kurs så att dina erfarna teammedlemmar lär sig hur man använder programvarans grundläggande funktioner.

Omfattningen av arbetet:

En översikt över problemen som lösts av PMtech Sverige ingenjörsteam på Dynamo.

 1. Importera/exportera Excel, txt, csv, jpeg;
 2. Skapande av krökt geometri. Skapande av element i Revit (väggar, golv, pelare, balkar, placerade element, text, 2D sammanfogning av elementen);
 3. Kopiera och flytta element i Revit;
 4. Skapa vyer, ark, lägg till vyer till ark. Skapa och redigera specifikationer;
 5. Lägg till allmänna parametrar till projektet, skapa allmänna parametrar;
 6. Kommunikation med SQL-databas;
 7. Öppna en Revit-fil;
 8. Förstärkning av element i Revit;
 9. Konvertera DWG Elements till Revit Elements;
 10. Arbetsuppsättningshantering;
 11. Skapande av statiska specifikationer och diagram från 2D-linjer, 2D-element och text.

Exempel på våra automationsverktyg Revit.

Kopiera parametrar från element till element. “Revit. Kopiera parametrar från element till element” – plugin för att kopiera samma parametrar från ett element till ett annat med attributiv fyllning av modellen.

Att använda specifikationer löser inte problemet, eftersom det är möjligt att hitta ett element endast visuellt https://sites.google.com/view/plugins-pmtech/revit?authuser=0#h.ykoi33yqnsv0

Vi garanterar kvalitetstjänster till överkomliga kostnader. För eventuella frågor eller mer detaljerad konsultation, tveka inte att kontakta vår chef.