Projekts – Sweden

Main E Home page – Sverige E Projekts – Sweden

01

IndustrianlÀggning

Industriell byggnadsdesign handlar om att skapa funktionella utrymmen för ditt företag. Industriella utrymmen kan behöva plats för utrustning, kontorslokaler för personal och lagerutrymmen för inventering. Industriell byggnadsdesign innebÀr att man möter nuvarande behov samtidigt som man planerar för framtida tillvÀxt . Som ingenjörskonsulter kan vi hjÀlpa dig att designa rÀtt strukturella, mekaniska och elektriska system för din byggnad.

02

Social byggnad

PMtech Engineering har designat sociala och bostadsprojekt med en detaljerad analys av samhÀlleliga, kulturella, ekonomiska, urbana och arkitektoniska faktorer för att undvika befintliga misslyckanden kopplade till tidigare utveckling som inte tar hÀnsyn till det potentiella landskapet och dess tillÀgnande av invÄnarna. Förslaget ger stadsdelen en ny identitet samtidigt som den integrerar denna mÄngfald som för nÀrvarande saknas i projektets alla skalor.

03

Civil anlÀggning

VÄra civilingenjör byggande, bygger och konstruerar projekt och system inom den offentliga och privata sektorn, inklusive vÀgar, byggnader, flygplatser och vatten- och avloppssystem. Civilingenjörer ansvarar för att inspektera projekt och sÀkerstÀlla att de uppfyller alla föreskrifter. Ingenjörer bildar bryggan mellan vetenskap och samhÀlle. I denna roll hjÀlper ingenjörer aktivt till att frÀmja och delta i tvÀrvetenskapliga team med andra yrkesverksamma, som arbetar med de samhÀllen som betjÀnas och pÄverkas för att effektivt hantera frÄgor och utmaningar för hÄllbar utveckling.

04

Kommersiell byggnad

Digital teknik i kommersiell design ökar effektiviteten i samarbete mellan alla deltagare i byggprocessen. Omfattande lösningar för automatisering av designprocesser och samarbete med hjÀlp av BIM-teknologier gör det möjligt att samla in data, utbyta dem snabbt och fatta vÀlgrundade beslut. Tack vare en kombination av modern IT-utveckling och beprövade metoder, skrÀddarsydda efter kundens behov, minskar tidslinjerna, riskerna och kostnaderna samtidigt som  produktiviteten höjs.

05

TrÀ- och CLT-byggnader

Korslaminerat virke kan anvÀndas till golv-, tak- och vÀggskivor i bostadshus. Det Àr en Àr en förÀdlad trÀprodukt med överlÀgsen styrka och stabilitet, vilket ger nya unika möjligheter och oövertrÀffade fördelar inom trÀkonstruktion.