Om – Sverige

Main E Home page – Sverige E Om – Sverige

PMtech Group (PMtech Sverige AB, PMtech Engineering OÜ) är ett ingenjörsföretag med en integrerad BIM- och IT-lösningar för dagens byggindustri.

Idag skapar vi BIM-projekt, specialiserar oss på design av prefabricerade betongelement, implementerar BIM-standarder och utvecklar nya produkter inom BIM och IT för byggsektor. Vi ser oss själva som en pionjär inom teknik med förmågan att använda våra breda kunskaper för att göra skillnad för våra kunder och påverka världen.
 

Vi hjälper stora privata och offentliga kunder att implementera konceptet ”Digital Twins” i sina projekt. Med hjälp av digitala och innovativa lösningar vill vi påverka världen omkring oss och designa framtiden.

Vår kultur, vision och värderingar

“Vi förstår dagens samhällsbehov av en flexibel, hållbar och mer effektiv byggbransch och tror stark på att våra innovativa tekniska lösningar bidrar till detta,” VD för PMtech Sverige AB (PMtech Group).

PMtech Group arbetar med fokus på affärsvärde för våra kunder. Vi har många års erfarenhet av beräkning och modellering inom byggkonstruktion och projekterar regelbundet bostäder, kontor, lagerbyggnader, affärsbyggnader samt offentliga byggnader. Det gäller såväl nygbyggnation som om- och tillbyggnation. Vårt mål är att vara bäst på att förstå kundens behov, och genom våra kunskaper och erfarenhet erbjuda kunden den mest effektiv och lönsam lösningen.

PMtech Sverige AB har ett ISO-certifierat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 27001. Idag har koncernen över 150 anställda och antalet genomförda BIM-projekt är över 350+.

Erfarenhet och tillgänglighet
Vårt företag grundades i juni 2017. Sedan dess har vi framgångsrikt verkat på den globala marknaden för BIM-design- och byggledningstjänster.
 
Med ökningen av antalet projekt har vi öppnat flera kontor: i Sverige (Stockholm), Tallinn (Estland) och Dublin (Irland).
Hög kvalitet
Vårt företags uppdrag är att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet med hjälp av den senaste teknologin som syftar till att lösa problem genom utbildning, utveckling och omvårdnad av våra anställda, som företagets högsta värderingar.
 

PMtech Group använder standarden för att visa sin förmåga att konsekvent leverera tjänster som uppfyller kundernas och regulatoriska krav:

ISO 9001:2015 – Kvalitetsledningssystem (QMS),

ISO 19650:2018 – Internationell standard för hantering av information över hela livscykeln (BIM)

Lean Construction

Företaget stödjer den moderna processen för implementering av byggprojekt baserat på LEAN CONSTRUCTION: “Just in time” och med de “Lägsta kostnaderna”. Vi har erfarenhet av lokala EN 1990-1995 Eurokoder över hela världen och arbetar enligt EU-standarder (Nationell bilaga, BFS 2015:06, EKS-11, allmänna anmärkningar, etc.).

Mjukvarubas

Våra specialister använder framgångsrikt verktyg för informationsmodellering (BIM), projektledning och planering baserat på de olika mjukvaruprodukterna:

BIM-modelleringsprogram: Autodesk Revit, Tekla Structures, Rhino, Grasshopper, 3D Max

BIM-programvara för koordinering: Dalux, BIM360, Solibri Office, Navisworks, Trimble Connect, etc.,

Projektledningsmetoder: PMBOK 6, Agile Project Management, Scrum, Agile BIM i byggbranschen

JUNI 2017
Den 14 Juni påbörjade  PMtech Group officiellt sitt arbete.
JULI 2017
Företaget ingick sitt första kontrakt för tillhandahållande av tjänster för byggnadsinformationsmodellering (BIM).
JUNI 2018
Början av samarbetet med EU’s invånare
SEPTEMBER 2019
Personalstyrkan i företaget översteg 50 personer. Samarbetet med universitetet nleddes för att utbilda studenterbi Tekla Structures.
DECEMBER 2019
Företaget blev en del av HTP (Nystartad Hi-Tech Park) med innovationer inklusive BIM, VDC för byggindustrin.
MARS 2020
Företaget hade över 100 anställda
Juli 2020
PMtech Engineering Ltd etablerades med representationskontor i Irland (Dublin) för utveckling av IT-projekt för byggbranschen, automationsverktyg (API Tekla, API Revit).
FEBRUARI 2021

Företagsgruppen har genomfört över 200+ BIM-projekt

MARS 2021

Etablering av företaget PMtech Engineering OÜ i Estland (Tallinn) för strukturella och BIM, MEP-designtjänster i EU-regionen.

December 2021
 
PMtech Engineering OU blir  en del av Estonian Digital Construction Cluster.

Företagets specialister

Genomförda projekt

Ett företag inom Hi-Tech Park

Licenser och certifikat


Har du fortfarande frågor?

[contact-form-7 id="104"]
Juridiska detaljer

Fullständigt namn på den juridiska personen: PMtech Sverige AB (PMtech Group)

Förkortat namn på den juridiska personen: PMtech Sverige AB, Org.nr: 559352-1759

Besöksadress: Lyckselevägen 35 Ort: 162 67 Vällingby Län: Stockholms län

Arbetstider: Mån – Fre 9.00-18.00, Lör – Sön – stängt